Nas pee

adult smiley free
side view of small boobs

Känns det annorlunda, att spela med så många artister ni inte är bekanta med på en och samma kväll? De ska fortsätta göra sin grej. Jag har personligen inte hunnit lyssna på många av artisterna vi ska spela med, men jag har hört positiva saker om de flesta, att många står upp för sina tankar och inte bara rappar för sakens skull. Mitt bland artister som battle-vinnaren Adam Kanyama och albumaktuella Labyrint kommer de sanna hiphop-legendarerna i De La Soul att ta plats och spela för en publik som längtat efter New York-trion sedan det senaste besöket i Stockholm för tre år sedan. Säkert mer än så. Vi körde i Lissabon igår, nu ska vi hänga i London en dag eller två, och sen kommer vi till er, och kör totalt ett par veckor i Europa.

motor home pleasure
erotic massage thai video

teen dp movie
video and amateur and free
kink boy fuck
super granny sex
adult tantrums

De La Soul var ute i Europa redan tidigare i år och gjorde ett par spelningar på fastlandet, och även en i Danmark.

css image bottom

De La Soul bjuder på nytt

Det har jag alltid tyckt. Fördelarna av det hela vet vi, det ger oss möjligheten att fortsätta göra musik, fortsätta berätta historier och utbilda människor, men nackdelen är ju att hiphop som genre exploateras, och har exploaterats väldigt mycket de senaste tio åren eller så. Säkert mer än så. Det är därför vi kör denna Europa-vända nu, främst för att det alltid är väldigt kul, men också för att vi har nya saker på gång. De ska fortsätta göra sin grej. Den senaste spelningen ni gjorde i Stockholm var med en helt annan sättning än den ni gör nu, som enbart innehåller svenska artister.

tender young pussy
nas pee
antifilter sexy
nas pee
hustling the neighbour pussy
japanese sailor suits sexy pics
male sexual enhancers

Comments

  • Emilio 9 days ago

    I am in the 90th percentile of net worth for my age group. I live a life that would seem like pure luxury to 99% of humans worldwide throughout 99% of human history. I still think that the men who get to perform with such a sexy, insatiable whore like Maddy have a better lot in life than me.

  • Lennox 8 days ago

    Girls like her are why I keep coming back to ExCoGi

  • Mauricio 12 days ago

    as Fionna? Do not like Braizers that much with all that "acting" and braindead storylines, but I would edit it out if she's in it.